Laten we alles op alle apparaten bijhouden

De manier waarop mensen online informatie zoeken voordat ze kopen, is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Om internetmarketing effectief te kunnen gebruiken voor al uw relevante kanalen, is het essentieel om de online customer journey van uw klanten in kaart te brengen. Maar daar houdt het niet op. Vergeet niet dat consumenten tijdens hun online aankoopproces ook verschillende apparaten gebruiken.

Het is waarschijnlijk dat iemand, voordat hij een aankoop doet, op verschillende apparaten heeft gebladerd en informatie heeft verzameld via verschillende kanalen. Ze kunnen op de bank zitten met een tablet om naar productvariaties te zoeken, en zich mogelijk aanmelden voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Uw opvolgende nieuwsbrief wordt mogelijk geopend op een smartphone. En de kans is groot dat ze uiteindelijk een desktop of laptop gebruiken om de uiteindelijke aankoop te doen. Kortom: mensen consumeren media niet langer alleen van kanaal naar kanaal, maar ook van apparaat naar apparaat. Dit noemen we 'cross-device'.

Cross Device Tracking

De juiste boodschap op het juiste moment, voor elk apparaat

Deze ontwikkelingen leiden tot twee uitdagingen waarmee we rekening moeten houden. Om de snelste route naar conversie te realiseren, moeten we ervoor zorgen dat:

We de juiste boodschap sturen: De informatiebehoefte van potentiële klanten die via een smartphone browsen, is totaal anders dan die van klanten die op een desktop of laptop zoeken. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de boodschap, promotiematerialen en content passen bij het apparaat dat op dat moment wordt gebruikt. Als u content toont die te lang of te tijdrovend is voor iemand die een smartphone gebruikt, is de kans op conversie en interactie laag!

We sturen het op het juiste moment: De tweede uitdaging is om een bepaalde persoon op een apparaat te herkennen. Dat is omdat we moeten voorkomen dat deze persoon op verschillende apparaten continu dezelfde boodschap ontvangt. Dit kan gebeuren wanneer er een mismatch is tussen het surfgedrag op bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Cross Device Marketing

We houden alles op alle apparaten bij

We kunnen uw volledige online marketing traject verzorgen. Dit omvat cross-device marketing en het tracken van potentiële klanten, het tonen van promotionele content op het juiste moment volgens de online customer journey (in het Engels), en dit allemaal op alle apparaten.

Plan gratis consultatie

Diensten